User
1.Imię / Name : :Krzysiek
2.Wiek / Age :20
3. Skąd / From :Lębork
4. Nick :^cIsU^!
5. Xf, GG :uxxbgf,gg:10677616
6. GUID / /pb_myguid :GUID=41cb2d9e7a9af27f6e1e795d6445da29
7.Czas poświęcany na grę dziennie? / Game time in the day? :nie codziennie
8. Ile grasz w CoD'a? / How long play? :rok
9. Mikrofon / Micro :jest
10. Clany w jakich byłeś do tej pory i dlaczego je opuściłeś? / Previous clans and why you left them? :SSJ,DSS,MELINA.
11. Ulubione mapy (tylko dwie) / Favorite map (two only) :Brecourt,Carentan
12. Dlaczego My? / Why Us? :dlatego,ze jestescie dobrze zorganiozowanym klanem i dobrym.
ProVet3rans nunc et in saecula!
Ostatnio edytowany przez kr523 (2011-05-09 09:44:12)
Admin
nie znam, nie kojarze, nie wypowiadam sie.
User
Znam i kojarzę. Ma moją rekomendację - sam zaproponowałem mu zgłoszenie się.
Skoro mamy wolny wakat, to proponuję dać triala i doszlifować jeśli będzie trzeba. Nie znam osobiście, ale dobrze się z nim grało tu i tam
Admin
gosc spoko... Co do gry do jeszcze nie jestem przekonany, bo gralem z nim tylko chwile.
Member
kojarze z ssj i meliny trl moe dac na sprawdzenie.
User
SSJ Kto tego nie kojarzy:D Ja tam z Instynktem rzadzilismy:D Ale Cisa nie kojarze:d TRL!
User
Spójrz na to z innej strony. Możesz też wziąć kogoś kto ma skill i staż jak Arbuz, a po paru miesiącach i tak wyjebać za brak aktywności.
Co do ogaru na SD, to widziałem go parę razy na razzlach i nawet dawał radę.
Admin
moge potwierdzic:) Dzis grale z nim na razzle (oczywiscie to pub wiec nic nie znaczy) i ogarnial nawet. Mial staty na +. Gralo duzo dobrych osob.
Burn, równie dobrze on też może przestać grać. To zależy tylko i wyłącznie od charakteru osoby, a nie od tego jaki staż ma, jakie prezentuje umiejętności. Ja się wypowiem na koniec.
User
Zgadzam się w 100%. Dokładnie to miałem na myśli, mCrtX.
Dlatego warto chyba się zastanowić nad czym nam najbardziej zależy: na skillu popartym stażem, czy na aktywnym członkostwu.
O ile skill można w miarę szybko ocenić, o tyle tego drugiego bez triala nigdy nie przewidzisz.
Edit. Choć wiadomo - pewności nie ma nigdy.
Ostatnio edytowany przez BurnTheSun (2011-05-09 14:00:26)
Member
Ja powiem jedno. GOSCIU zawsze mnie wkur..... , wypowiadal sie ze jestem low, ze jestem noob, itp. Wiec ja sie nie wypowiadam na ten temat.
User
Zimel noob:D Nie dziwie mu sie:D
User
Mam nadzieję, że się nie odzywa, bo ma dużo pracy. W przeciwnym razie znaczyłoby to, że ma wyjebane