User
1. Paweł
2. 23
3. Pszczyna
4. voyAk
5. be9a30dd59560d7bc0cd6d48f4920376
6. voyAk
7. uzupelnie
8. 9816970
9. duzo
10. na rifle 4 miesiace , aw od lutego 04
11. oczywista ocywistosc
12. remix, nie dogadywalismy sie.
13. tgt, dv
14. balet i walki kogutow
15. Gre zaczynalem od osiedlowego klanu (jak to czesto bywa ) [OW] osiedle wodociagowe - naszego pierwszego wara zagralismy na znany wtedy klan untw - untachable warriors (ci od asta neta jak ktos pamieta). przejebalismy do 2. Nastepnie bylo Lbt (swego czasu strona naszego klanu byla 2. najpopularniejsza w polsce o tematyce cod) nawet cos tam podzialalismy w cb i pifpaf chociaz lepsze klany i tak mialy z nas beke
. Potem bylo teamnh klan , ktory liczyl sie juz tam cos na scenie. Teraz probuje swoich sil na ro , gram dopiero 4 miesiace wiec pewnie jestem w stanie sie czegos jeszcze nauczyc
.
16. Zdaje sie byc to klan i z przeszloscia i z przyszloscia.
User
Zbyt duzy chaos w grze jak i na ts , i nikt chyba nie byl w stanie tego ogarnac. Dodam jeszcze do tego, ze pewna osoba notorycznie podnosila mi cisnienie.
Member
LeGolaS czy my myslimy o tej samej osobie ;>?
A co do podania: Dałbym szansę mu i Absolwentowi i by mysle ludzi wystarczylo.
Ostatnio edytowany przez Zimel (2011-12-31 08:36:46)
Ja mam nadzieję że myślimy o tej samej osobie, poprawiło by mi to nastrój na dzisiejszy dzień
Zimel co do ludzi to jak dla mnie jest ich wystarczająco (jak kto woli) , chyba że trafi się ktoś kto naprawdę ogarnięty, a czy tak będzie z jednym lub drugim to zobaczymy
Admin
Dla mnie przydalby sie jakis ogarniety grajek. Wydaje mi sie, ze on taki jest. Ja jestem za TRL.
Chodzi o Andrzeja Kupczyka, którego z tego miejsca serdecznie pozdrawiam Kupczyk lubi się onanizować przed swoimi wywodami na mój temat
Żałosne to jest w sumie, bo mnie już praktycznie na tej scenie nie ma, no ale jak kto woli.
Co do kolegów, którzy złożyli podania! Nie mam do nich nic, więc nie mam też nic przeciwko.
User
proponuje zagrac poprostu jakiegos test wara , wtedy wszycy bedziemy wiedzieli na czym stoimy.
Member
Co z nim robimy ? Ja bym dal mu tego triala tak jak Absolwentowi 3-4tygodnie i potem zadecydujemy. Mysle ze chlopak jest ogarniety.
Admin
No ja tez proponuje TRL. Trzeba z nim troche pograc, itp itd.