User
1.Imię: Szymon
2.Wiek: 16
3.Skąd: Białystok
4.Nick : Krynki
5.Xf, GG: szymoneq279
6.GUID / /pb_myguid : 4fa15d1262bbe2601e2806713eb4b7f6
7.UAC3 ID: kenek7
8.CB ID: nie gram cb
9.Czas poświęcany na grę dziennie?: zależy czy gramy
10.Ile grasz w CoD'a?: na v1.5 2 lata a na v1.1 6 lat
11.Mikrofon: tak
12.Klany w jakich byłeś do tej pory, dlaczego je opuściłeś?: eMpire (za pierwszym razem brak aktywnosci, za drugim razem klan sie rozpadl), SAH (upadek teamu)
13.Ulubione mapy (tylko dwie): brecourt stalin
14.Zainteresowania: piłka nozna
15.Ekstra informacje (opowiedz nam o Twoim realnym życiu, o Twojej przygodzie z CoD'em): lool
16.Dlaczego My?: wracam do 1.5 i pomyslalem ze zloze podanie do was bo jestescie stabilna ekipa, w chuj czasu sie trzymacie a nie jak te teamy co rozpadaja sie co 2 tygodnie, jak przeciwko wam gralem to ogarnialiscie i kulture tez macie. POZDRO
Ostatnio edytowany przez kenek (2012-02-01 12:35:22)
Member
nie kojarzę ;p guida wrzuć to podstawa... potem sie zastanowie
Admin
Podaj pierw guida
Ogolnie pamietam ze chlopak ogarniaj, ale bez guida ani rusz
Ogarniać to on może i ogarnia przynajmniej z tego co pamiętam ale często była bezsensowna spina w naszym kierunku. Więcej sprzętu niż talentu to twój tekst ? zgadza się ? W ogóle co się stało, że osoby z 1.1 przenoszą się na 1.5 ?
User
Guid juz jest wrzucony, co do tych spin Legolas to bylo wkurwienie z mojej strony jak dostawalismy i wam wchodzilo wszystko, to tyle Co do przerzucenia sie na 1.5 to uwazam ze na tej wersji gra o wiele wiecej osob niz na 1.1 i 1.1 mi sie juz po prostu nudzi, tyle.
POZDRO
Member
wilczek wejdz na xf. a nie pisz tu
User
siedze caly czas:D mam w autostarcie systemu wiec pierwsze co to na xf bylem pozniej dopiero forum^^
Ostatnio edytowany przez wilczek (2012-02-01 16:20:37)
Member
Ja bym mu dal szanse. 2-3wary.
User
chcialem tylko wspomniec ze nie dostales kicka w eMp za inactivity tylko za to ze byles dzieciakiem i haxowales ostro na 1.1 i nie wiem czy tez na 1.5 :> pozdro od orb1za
User
o haxowaniu to ty sie lepiej nie wypowiadaj
Member
nie wiem jak stoi z haxami, ale ja z trl można dać szanse
Member
Dobra. Trzeba cos zadecydować. Ja jestem za 1-2test wary, a potem sie zobaczy,