User
1.Imię:Maciek
2.Wiek:12/13
3.Skąd:Łódź
4.Nick :NeroN
5.Xf, GG:j4m3ss
6.GUID / /pb_myguid :08b310da
7.UAC3 ID:
8.CB ID:
9.Czas poświęcany na grę dziennie?:nom około 4 h
10.Ile grasz w CoD'a?:w maju będą 2 lata
11.Mikrofon:tak
12.Klany w jakich byłeś do tej pory, dlaczego je opuściłeś?:egoism,hypnotize(trial) egoism padło przez hoodiego a w hypnotize nie bylem dlugo
13.Ulubione mapy (tylko dwie):pavlov rocket
14.Zainteresowania:interesuje sie plywaniem
15.Ekstra informacje (opowiedz nam o Twoim realnym życiu, o Twojej przygodzie z CoD'em):na poczatku w codzie to lamilem jak kazdy pierwszy raz.a dalej jakos probowalem cwiczylem na 1.5 dostalem sie przez avasta a jezeli chodzi i reala to jest nawt nieźle lubie chodzić na basen nie idzie mi najlepiej w szkode ale staram sie ^^ i to by bylo na tyle...
16.Dlaczego My?:dobry klan mila atmosfera
Rozpatrzcie moje podanie dobrze pozdrawiam//Neron
Member
sory jak dla mnie po prostu za młody ;p nie chce mi się grać z dziećmi ;p na Nie!
User
i juz poszło w chuj ;(
Ja tam nigdy nie dyskryminowałem pod względem wieku, lecz ten wiek także nie jest przekonujący. No ale zagrać z tobą mogę najpierw wawa, pub potem zobaczymy, choć obawiam się iż masz trochę za krótką przeszłość.
User
nie ja jestem jego bratem ^^
Admin
Ja jestem sklonny go sprawdzic, bo przeciez zaczynajac w pv mialem tyle samo lat... Gralem w niektorych klanach nawet w wieku 11 lat, jakos nie pamietam, zeby komus to az tak przeszkadzalo. Ja bym go sprawdzil, jak gra, jak sie zachowuje, itp.
Ja nie widzę tutaj żadnych argumentów ku temu żeby dostał nawet triala. Jego poprzednie clany nie przekonują a staż w tą grę bardzo mały. Neron po czym stwierdzasz, że jest u nas miła atmosfera skoro nigdy z nami nawet nie gadałeś ?
User
na warze widzialem nie wyzywacie
Ostatnio edytowany przez NeroN (2012-04-01 16:27:38)
Member
NIE. Bo on jest mlodszy dwa razy np od kropy chyba!!
Admin
trial.
Member
ja moge trial ale na slabe kalny i chce sprawdzic zachowanie an ts bo nie chce by jakis "dziecko" (bez obrazy ;p) mi na s mutacje przechodzilo ;p
Admin
ja jeszcze nie przeszedlem
No napisz do nas o gre albo cos.
User
ok dzieki
Ostatnio edytowany przez NeroN (2012-04-02 15:35:31)
Member
jak v1shor nie przeszedl to co dopiero on. Za młody panowie 12lat?!