User
1.Imię: Bart
2.Wiek: 17
3.Skąd: Gliwice, Poland
4.Nick : DivX
5.Xf, GG: divx54, 4341516
6.GUID / /pb_myguid : 1fec1754
7.UAC3 ID: 1fec1754
8.CB ID: 10033783
9.Czas poświęcany na grę dziennie?: wakacje są wiec 24h, a w szkole biore się za nauke w tym roku więc tak od 16-24 ale zależy kiedy będę musiał sie uczyć
10.Ile grasz w CoD'a?: since 2004 - 2008, 2009 - (2012) ++ 7 lat bez przerw
11.Mikrofon: yep
12.Klany w jakich byłeś do tej pory, dlaczego je opuściłeś?: wWw(lefapp), SSJ(dead), nf(lefapp), skybirdzZ(dead), awesome(dead), riflepoland(dead), noob_team_pl(dead), fb-gaming(lefapp)(dead), ADF(dead), FalenAngel(dead), DDay(dead), meth0d(dead), hypnotize(dead), cwr(dead), BwH(dead), PolishFACTORY(dead), AddonsClan.pl(dead), uF(dead), infexion(dead), V(VENI VIDI VICI)(dead) moreeeee wchodziłem bo prosili i wychodziłem typu 2k10, 2k11 itp.
13.Ulubione mapy (tylko dwie): Pavlov, Railyard
14.Zainteresowania: No co CoD , I i II Wojna Światowa, Paintball, Muzyka trance, house, electro, clubbing, fapable
15.Ekstra informacje (opowiedz nam o Twoim realnym życiu, o Twojej przygodzie z CoD'em):w 1994 roku kiedy moim rodzicom chciało sie kupe wysrali mnie dali mi karabin do ręki i miałem coś na wigilie ustrzelić .
ale tak real jestem uczniem Technikum na profilu Technik Geodeta w szkole budowlanej, 2 rok już... o codzie moge książke napisać własną krwią . Wszyscy uważają że mam codehooka ale nie udowodnili mi tego że posiadam (maślane) . Było pełno skandali na mój temat a to z d1vx'em a to że mam cd-kay zbanowany itp. raz składałem podanie i tam mówiliście że za młody jestem, (uwaga: jesteście w moim wieku chyba lub starsi o rok o,O men) a chodzić o zbanowany cdkay... dostałem bana na EURO za skilla i kiedyś na Fabryce gier i na Rybnecie bo ludzie brać nie potrafią . Wszyscy mnie hejtują w codzie z czego jestem bardzo dumny
i ostatnie jeżeli chodzi o d1vx że fake czy coś
koleś grał cały czas na 1.4 a ja na 1.5 od początku
przyszedł na 1.5 i myśli że sława itp. mieliśmy ten sam staż w codzie... więc nie wiem o co ta afera wtedy była
jakbym mógł wymieniłbym z 20 divxów z wszystkich gier
tyle
a i jeszcze z każdym grałem chyba już i z każdym w klanie byłem więc CU!
16.Dlaczego My?: bo śnieg nie no last polish clan cunt
I DAWAĆ MAMBERA BO CHCE GRAĆ!
Ostatnio edytowany przez DivX (2012-07-25 20:16:04)
Cześć DivX
Jeśli chodzi o mnie to nie podoba mi się twoja przeszłość hackerska i to jest główny powód dla którego jestem na NIE. Składałeś już do nas podanie i tam pisałeś, że masz cd-key od "kumpla primka". Wydaję mi się, że na liście codehooka również byłeś ale nie jestem pewien. Bez powodów większość osób Cię nie ma za haxa, sorry ale aż tak dobry nie jesteś a Ty sam coś kręcisz . Skromny to Ty widzę również nie jesteś i masz trochę za duże mniemanie o sobie jak dla mnie. Co do wieku to w tym poprzednim podaniu nie widzę abyśmy się o to czepiali. My nie stawiamy wieku jako najważniejsze kryterium. Co reszta na to ?
User
To że nie jestem skromny to chyba dobrze, bo to świadczy że nie liżę nikomu dupy i nie chce sie przypodobać . Piszę to co myśle... co z hackiem daj dowód że miałem itp. A jakie listy codehook? sprawdzałem ostatnio zaktualizowaną... nie ma mnie. A duże mniemane o sobie to chyba dobrze . Przynajmniej nie przejmuje sie Tym co koleś którego zjechałem wypisuje tam o mnie. Gdybym tak było byłbym słabym graczem, słabym człowiekiem . A co do mego skilla czy tam "aż tak dobry to nie jesteś" Legolas... wiem że taka gadka to poezja... ale Jakby mieli wziąć do cupa, merca lub coś w tym rodzaju, to prędzej by mnie wzięli niż ciebie. Ty jak to słyszę że nie jestem dobry. Jak grałem w hypno infex itp wcześniejsze klany to zawsze z wami wygrywaliśmy. czasem raz na 3 mecze przegrana (oczywiście jak ja grałem). CO do kręcenia, co mam kręcić, możesz mój komp przeszukać jak chcesz . Jestem dumny że na cupie dostałem znów literkę (e) bo to świadczy że się boją... nawet jeśli dawałem miliony razy demo nawet kiedy mnie sprawdzali . I złożyłem tu podanie jeszcze raz bo nie chce sobie pograć znów. A wracając do wilekiego mniemania o sobie. Wy macie ego wielkości melona. większości dobrych graczy odmawiacie, a potem robią wam jakieś wyrzuty, żartują, składają podania głupie na forum, podteksty kampisz prawie jak pV. Więc ja sie dobrze oceniam co do mnie i mego skilla. I nie pisze tego żeby was obrazić pisze jak jest . grałem z większością członków tego klanu byłem nawet ich liderem... spędziło się setki godzin na ts. Więc bez takiego legolas za przeproszeniem pieprzenia że jestem hax itp. bo to nawet już można za stereotyp uznać, przegrałeś ze mną setki warów... a teraz znów dajesz na NIE... to nie ja powinienem sie zastanowić nad sobą, tylko Ty.
PS: jaka przeszłość hakerska ? złapał mnie ktoś widział ktoś, screen jakiś ? nic .! więc proszę bez takich. bo teraz zachowujesz sie jak TEAM POLAND... z nations cup. Proszę o rozpatrzenie podania obiektywnie... bo widzę że Legolas nie chce dokonywać żądnych zmian...
Ostatnio edytowany przez DivX (2012-07-26 01:11:04)
Admin
Ja to bym dal mu szanse. W sumie to potrzebujemy gracza, bo mało gramy. Grać, to każdy wie jak gra. Trzeba po prostu zobaczyć jak się zachowuje na TS bo z tym różnie może być
DivX napisał:
To że nie jestem skromny to chyba dobrze, bo to świadczy że nie liżę nikomu dupy i nie chce sie przypodobać . Piszę to co myśle... co z hackiem daj dowód że miałem itp. A jakie listy codehook? sprawdzałem ostatnio zaktualizowaną... nie ma mnie. A duże mniemane o sobie to chyba dobrze . Przynajmniej nie przejmuje sie Tym co koleś którego zjechałem wypisuje tam o mnie. Gdybym tak było byłbym słabym graczem, słabym człowiekiem . A co do mego skilla czy tam "aż tak dobry to nie jesteś" Legolas... wiem że taka gadka to poezja... ale Jakby mieli wziąć do cupa, merca lub coś w tym rodzaju, to prędzej by mnie wzięli niż ciebie. Ty jak to słyszę że nie jestem dobry. Jak grałem w hypno infex itp wcześniejsze klany to zawsze z wami wygrywaliśmy. czasem raz na 3 mecze przegrana (oczywiście jak ja grałem). CO do kręcenia, co mam kręcić, możesz mój komp przeszukać jak chcesz . Jestem dumny że na cupie dostałem znów literkę (e) bo to świadczy że się boją... nawet jeśli dawałem miliony razy demo nawet kiedy mnie sprawdzali . I złożyłem tu podanie jeszcze raz bo nie chce sobie pograć znów. A wracając do wilekiego mniemania o sobie. Wy macie ego wielkości melona. większości dobrych graczy odmawiacie, a potem robią wam jakieś wyrzuty, żartują, składają podania głupie na forum, podteksty kampisz prawie jak pV. Więc ja sie dobrze oceniam co do mnie i mego skilla. I nie pisze tego żeby was obrazić pisze jak jest . grałem z większością członków tego klanu byłem nawet ich liderem... spędziło się setki godzin na ts. Więc bez takiego legolas za przeproszeniem pieprzenia że jestem hax itp. bo to nawet już można za stereotyp uznać, przegrałeś ze mną setki warów... a teraz znów dajesz na NIE... to nie ja powinienem sie zastanowić nad sobą, tylko Ty.
PS: jaka przeszłość hakerska ? złapał mnie ktoś widział ktoś, screen jakiś ? nic .! więc proszę bez takich. bo teraz zachowujesz sie jak TEAM POLAND... z nations cup. Proszę o rozpatrzenie podania obiektywnie... bo widzę że Legolas nie chce dokonywać żądnych zmian...
Ja nie uważam się za dobrego i nigdzie nie napisałem, że nim jestem. Widzę, że Ty dalej nie zrozumiałeś tego, że u nas skill nie jest najważniejszy. Taka zasada panowała w Twoich śmiesznych poprzednich clanach które istniały dwa tygodnie oprócz WwW bo swoje na scenie pograli. To, że Twoje clany z nami wygrywały większość razy to w ogóle jakiś żart . Na cupach masz e nie dla tego, że się Ciebie boją tylko dlatego, że jesteś haxem. Miałeś zbanowany cd-key i nie obchodzi mnie czy był to od kolegi, wujka, babci był ban i tyle.
Member
TRL mogę dać Jak gra dalej na haxie to spokojnie to wykryje xD..
Zimel obecnie nie ma dostępu do komputera i nie może się wypowiedzieć ale po przeczytaniu tematu wysłał mi tekst który mam tu zamieścić :
Witam Cię DivX. Mówisz o tym, że wygrywacie z nami prawie każdy war to po co składasz do takiego clanu podanie. (e) na cupach nie masz bez powodu nikt nie chce w w swoich szeregach mieć haxa. Zauważ, że w naszym clanie nikt tego nie ma i nie potrzebujemy ludzi którzy to mają. Za bardzo się wymądrzasz jakiego Ty to skilla nie masz . U nas nie jest najważniejszy skill. Co z tego, że ktoś jest gorszy od Ciebie PROSIE ?. Nam nie potrzeba kogoś kto się wywyższa. Co do zdania "grałem z większością członków tego klanu byłem nawet ich liderem... spędziło się setki godzin na TS" To o kim Ty piszesz ? od kogo Ty byłeś liderem ? Bo z tego co wiem to tylko ja z tobą grałem i nie pisz, że byłeś moim liderem, nie rozśmieszaj mnie ahah. Moja decyzja brzmi STANOWCZE NIE . Powodzenia u haxów
User
powiedziałem większości co była kiedyś i jest w pV. Nie chodziło mi o ciebie . Mówiłem, nie myślisz i decydujesz obiektywnie. A co do wywyższania się i że nie pisałeś że jesteś lepszy ... dla mnie osoba która mówi że nie masz skilla świadczy że bardziej ogarnia tą gre itp. a co że klany po dwa tygodnie . wWw miało chyba dwa lata . z częścią klanowiczów pV grałem i byłem ich liderem nawet . co do (e) masz dowody zbanowany cdkay . hmm kolejna przyczyna dlaczego mam (e) i dlaczego bana . www.tnij.org/codforum ... i dalej hax będzie haxem . jakbym przejechał po liście memberów do klanu pV to połowa miała (e) lub domyślać sie że miał ktoś . Więc bez zbędnych ceregieli . na każdym z warów przeciwko pV jestem pierwszy lub drugi czasem może 1/5 coś może mi się nie udać... na serwerach public typu teraz wondex czy cuś to samo ... wiem że zaraz public to nie scrim. Zależy z kim się czasem gra jak wchodzi połowa osób z dlogic h5 czy in2ition. Mowa jest o tym że widzę jak legolas nie jest do mnie nastawiony pozytywnie. Przez ten fakt nawet nie chce mnie sprawdzić . Co świadczy o twoim poziomie dobierania zawodników do klanu.
Dziękuje .
Pozdrawiam.
Nie zgadzam się z tym, że osoba która mówi, że jesteś słaby uważa się za lepszą. Co do wWw to przecież napisałem, że to był jedyny clan z Twoich poprzednich który coś pograł. Po co ja Cię mam sprawdzać skoro tak jak mówiłem dla nas skill nie jest najważniejszy a jak widzę sposób w jaki Ty tu piszesz to na pewno do nas byś się nie dopasował. już nie mówiąc o Twojej przeszłości hackerskiej
Cześć
Ja się zastanawiam czy Ty czytasz nasze posty czy tylko przeglądasz? Ile raz można Ci pisać że nie grałeś na pewno z większością tego klanu a co dopiero byłeś ich liderem. Już w trzech postach się przewija że nie o skill się rozchodzi a Ty znów o nim pierdolisz, to jest nudne. Co do wWw i ich istnienia LeGolaS Ci już pisał a ty dalej swoje. Co do haxów w naszym klanie, to nie rozśmieszaj mnie. Każdy z nas gra czysto, ty też twierdzisz że grasz czysto z tą różnicą że to Ty masz zbanowany guid nie my. Nawet jakbyś miał czysty guid i był najlepszy to wiesz dlaczego bym Cię tu nie chciał? Bo po samych wypowiedziach na forum irytujesz mnie.
PS: v1shor jeżeli twoim argumentem jest to aby go przyjąć tylko dlatego że są wakacje i mało osób gra, to to nie jest zbyt dobry pomysł. Bo wakacje się skończą, a gracz pozostanie.
User
Napisałem z byłymi i z obecnymi członkami grałem a jakby to podsumować była by większość
Kolejny post który prosił mnie wkleić Zimel :
DivX jeśli grasz z mercami lub z widzewiaczkiem to się nie dziwne, że otwierasz. Co Ci mam więcej powiedzieć ? Po co nam do clanu ktoś taki jak Ty ? pV to nie tylko war, war, war. Co do (e) to przejrzyj wszystkich i pokaż, że ktoś będzie miał od nas (e) nie mogę się doczekać ! Nie myślimy obiektywnie bo nie patrzymy tylko na skilla ? Dla Ciebie się tylko to liczy dla nas coś innego. Zdania nie zmienię i podtrzymuje decyzje, że jestem na NIE!
Admin
DivX, z kim Ty grałeś w klanie razem, oprócz Zimela ? Bo nie przypominam sobie...
User
ktopa, tinkY, Lubek, Zimel, jak pamiętam kiedyś był burn the sun, jeszcze moge posprawdzać w rekrutacji... z alco kiedyś tam grałem ale nie wiem co grałem . A co do Legolasa, pierwszym poście napisałeś że nie jestem zbyt dobry a teraz odwołujesz... że nie liczy sie skill tylko. TO jak w końcu ? WTF?
Ostatnio edytowany przez DivX (2012-07-27 15:36:26)