Borussia, jak dla mnie duże zaskoczenie. Nie spodziewałem się że wygrają i to tak wysoko, no ale nic mamy już pierwsze drużyny w kolejnej części LM . Real tak jak mówiłem przeszedł z zapasem
. Co do czerwonej kartki to z pewnością była ona kontrowersyjna, no ale zdaniem sędziego zasługiwało to na czerwień (ja bym osobiście nie dał). Manu także miało kontrowersyjną sytuacje, ponieważ mieli rękę w swoim polu karnym. Mecz ogólnie pozytywny
, najlepszym zawodnikiem Realu jak dla mnie Lopez który wyciągał trudne piły. Jak widać nawet najgorszy transfer sezonu potrafi przystrzelić bardzo ładną bramkę. Ciekawe na kogo Real trafi dalej, oraz kto przejdzie dalej z pozostałych drużyn.
Member
W tym roku Manu został oszukany. Czerwona kartka i 1-2 w dupe... zal.pl za to mogla być maks żółta kartka a ten czerwona wyjebał. To sędziowanie powoli mnie wkurwia...
Real wygrał dzięki czerwonej kartce dla Naniego trzeba to przyznać. Przed czerwoną kartką Manchester kontrolował spotkanie, jak dla mnie może Real by zdołał strzelić na 1:1 i doprowadzić do dogrywki ale nie więcej a tak mamy 2:1 i Real gra dalej. Czy to był faul na czerwoną kartkę - nie wiem, chociaż chyba raczej nie, żółta była by odpowiednia. Mecz na dobrym poziomie chociaż ta czerwona kartka nie potrzebna. Ramos też miał w polu karnego kilka ostrych wejść na pograniczu faulu, zresztą nie tylko wczoraj w meczu z Barca to samo. Jest to skuteczne ale jak tak dalej będzie grał to któryś z sędziów da w końcu karnego. Dziwna była postawa Mourinho po meczu . Te jego wywiady o tym, że lepszy przegrał i że Nani nie zasłużył na czerwoną był troszkę dziwne
. Czyżby posada po Fergusonie w Manu czekała na Mourinho ?
Borussia strasznie łatwo sobie poradziła, aż się zdziwiłem szczególnie, że wyglądało na to, że są bez formy
No to w środę Arsenal jedzie na Alianz Arena po awans . Cuda się zdarzają, szczególnie w piłce więc trzeba wierzyć chociaż jest to mało prawdopodobne..
http://www.youtube.com/watch?v=yRDgvmJP0lk
Member
Raczej nie
Zobaczymy, w piłce wszystko jest realne . Wenger odsunął od składu Szczęsnego!! W ogóle nie leci do Monachium, zastąpić go ma Łukasz Fabiański lub Vito Mannone
. Wenger się zdenerwował i coś próbuje zmienić, ostatnia forma Wojtka pozostawia dużo do życzenia. Ogromnym ciosem jest kontuzja Wilshere'a - najlepszy zawodnik w poprzednim mecz z Bayernem, Sagna i Podolski też nie są dostępni, zle to wygląda
. W Bayernie też kilku graczy nie będzie niedostępnych m.in Ribery, Schweinsteiger
Admin
Pary ćwierćfinałowe Ligi Mistrzów:
Málaga CF vs Borussia Dortmund
Real Madryt vs Galatasaray SK
Paris Saint-Germain vs FC Barcelona
Bayern Monachium vs Juventus FC
Dopiero dzisiaj jestem więc powiem jeszcze kilka słów o meczu Bayernu z Arsenalem. Masakra ostatnie 5 min oglądałem na kolanach. Niewiele zabrakło Bayern taki wielki faworyt i pewniak a ostatnie 3 min spędził w narożniku boiska. Zachowanie Neuera po stracie drugiej bramki pokazało, że jednak się nas obawiają. Na początku był smutek ale pózniej po przemyśleniu stwierdziłem, że i tak było dobrze, odpadliśmy po walce z honorem a to nie jest wstyd! Wrócimy silniejsi! GO GO THE GUNNERS !
Co do losowania par ćwierćfinału to pary są sprawiedliwe. Duża szansa jest an hiszpański lub niemiecki finał a przynajmniej półfinał . Dobre mecze będą już się nie mogę doczekać. Moje typy:
Málaga CF vs Borussia Dortmund - 2
Real Madryt vs Galatasaray SK - 1
Paris Saint-Germain vs FC Barcelona - 2
Bayern Monachium vs Juventus FC - 1
Pary jak najbardziej wyrównane . Z pewnością będzie się działo
Moje typy:
Bayern Monachium vs Juventus FC - 1
Admin
Moje typy:
Bayern Monachium vs Juventus FC - 2
A tak wgl to kiedy dokładnie są te mecze?
Pierwsze mecze są we wtorek 2 kwietnia. PSG podejmuję Barcelonę, a Bayern gra z Juve. Na drugi dzień (3 kwietnia w środę) gra Malag z Borussia i Real z Galatasaray. Czyli na pewno w TV obejrzymy mecz Malagi z Borussia . Pary półfinałowe będą tym razem losowane a nie jak zawsze to miało miejsce wcześniej ustawione.
Member
Byle tylko Barca nie wygra