User
Imię: Michał
Nick: WHO?
xFire: sumela
GUID: Nie mam potrzeby nikogo okłamywać, że mam w szufladzie, tylko nie chce mi się szukać - po prostu chwilowo gram na oryginale kolegi, ponieważ wracam do COD po dość długiej przerwie. GUID lada dzien sie pojawi. BTW. Key na ktorym aktualnie gram nie jest zbanowany w cb, wiec spokojna glowa - tak jak napisalem, nie moj, a jak zakupie, to sie pochwale
Ile dziennie grasz w CoD'a: powyżej 6h na pewno - to zależy, czy jestem w pracy.
Mikrofon(Yes or No): Yes
Poprzednie Clany: Team Poland [TP], nikczemne Gumisie [nK], Navy Land [NvL], Kill and Destroy [K&D], roTa [r.].
Dlaczego My: Tak jak wyzej, wracam do COD, a z tego co widze, to zostaly same riffle (procz pub serwera GST all weapons i kilku pcw na xf ). Legolasa kojarze, nie wiem skad, ale jednak - moze dlatego? :]
Mozna mnie sprawdzic na pcw testowym - kontakt macie
User
test
Admin
TRL.
Admin
Ty miales zawsze taki nick WHO? Bo jak tak to cie kojarze. Ogolnie klany zarabiste no i tylko musze zobaczyc jak graz na rifle i jak sie zachowujesz, bo na awp na pewno ogarniasz widac to po klanach NvL, K&D, nG- to jedne z byłych najleoszych klanów w Polsce.
User
Test dajmy drogiem człekowi;P
User
v1shoR napisał:
tylko musze zobaczyc jak graz na rifle i jak sie zachowujesz.
haha czlowieku on ma 19 lat a ty 14 prawie :d to co Ty o zachowaniu pierdolisz xD , ojj visiek visiek .
Admin
I to widać na niektórych sparach Niko ;D
User
haah xD:) no ale jak już ma sie te 19 lat to jakas kultura obowiazuje ... a reszte robi juz sam charakter.
Admin
nie zawsze; ]
User
zawsze i sie nie kluc Piotrusiu
Admin
Kultura obowiązuje każdego Nikusiu
User
... A moze wrocmy do tematu rekrutacji
bo jakos nie widze zeby on sie interesowal