User
1. Imie / Name : : Bartek
2.Wiek / Age : 16
3. Skąd / From : Rogozno
4.. Nick : fcr/M0RE
5.. Xf, GG : bosmaneq
6.. GUID / /pb_myguid : fcbee15f
7.Czas poświęcany na grę dziennie? / Game time in the day? : 2-6 h
8. Ile grasz w CoD'a / How long play? : 3 years
9. Mikrofon / Micro : tak
10. Clany w jakich byłeś do tej pory i dlaczego je opuściłeś? / Previous clans and why you left them? : pV (najlepszy klan w jakim bylem i chce wrocic , Hypntozie ( wywalili nie za wlaczenie zlej mapy
)
11. Ulubione mapy (tylko dwie) / Favorite map (two only) : brecourt, stalingrad, harbor
12. Dlaczego My / Why Us : gralem troche u was i kazdy spoko jest tylko ja zawinilem i niestety wylecialem ale po dojsciu do innego klanu nie bylo mi tak dobrze jak z wami (i sorki za to co kiedys bylo, poprawilem sie
)
KKS LECH
fCr is PRO
Admin
hmm jak mowil ze sie poprawil moge byc w sumie za TRL, ale musisz mnie przekonac...
User
jesli wezmiecie na Trl obojetnie mi to jaki trl ten bedzie czy tydzien czy miesiac ale zobaczycie jak zagram jedno pcw z wami to zobaczycie roznicie jaka jest teraz jak sie zachowuje a jak kiedys
KKS LECH
fCr is PRO
SPIE*DALAJ !! Jesteś tutaj już przegrany. Masz jeszcze czeloność podanie składać? Koleś wyzywałeś Nas na Sparach od najgorszych, demek nie chciałeś przesyłać, bo twierdziłeś, że od Ciebie się uczyć nie będziemy, pytałeś się mnie czy już po wszystkich pojechałem na TS jak przegrywaliśmy. Wyzywałeś mnie kurwa zawsze, mnie wiesz kim kurwa tutaj jestem? CL mówi Ci to coś? Więc jako CL tego Clanu mówię żebyś stąd znikał puki czas.
P.S Jesteś zjebanym kolegą DaN'a i jego kolegi xALIN'a hax'ów Dziękuje dobranoc ... Baw się kurwa z nimi i wyzywaj dalej.
User
Nie to nie, nie bede tutaj bluzgal teraz jak to zrobil powyzej mcrtx bo myslalem ze to kulturalny klan a ze kiedys wyzywalem cie to przepraszam bo wtedy mialem jeszcze chyba 14 lat czy tam ile a pamietaj ,, Nie oceniaj ksiazki po okladce''. Zmienilem sie ale jak niewiezysz to nie.
Ps. Klanowicze tez maja prawo glosu wiec niech wypowiedza sie. To moze zrobilmy uklad ze na pcw obojetnie gdzie bde plakal czy cos w tym stylu odrazu mam ,, elo z klanu'' ? Przemyslcie to i za wszystko przepraszam
KKS LECH
fCr is PRO
Admin
NIE.
User
Nie