User
1.Imię / Name : Adam
2.Wiek / Age : rocznik '94
3. Skąd / From : Błonie
4. Nick : Vesan!a
5. Xf: schizophraenic , GG: nie posiadam
6. GUID / /pb_myguid : 70c64555
7.Czas poświęcany na grę dziennie? / Game time in the day? : zależy od dnia, ale przeważnie od godzinki do trzech max, no chyba że weekend, albo czas wolny to więcej ;>
8. Ile grasz w CoD'a? / How long play? : No teraz to coś około 3 latek będzie, ale dokładnie to nie wiem
9. Mikrofon / Micro : Mam, no jak żeby inaczej
10. Clany w jakich byłeś do tej pory i dlaczego je opuściłeś? / Previous clans and why you left them? : Na zwykłym CoD niespełna rok minął mi w wWw- ale ich aktywność w ostatnich czasach drastycznie zmalała, więc postanowiłem odejść. Wcześniej grałem jeszcze na United Offensive i tam byłem w kilku klanach, ale ich nazw nie pamiętam.
11. Ulubione mapy (tylko dwie) / Favorite map (two only) : Stalingrad 'n' Railyard
12. Dlaczego My? / Why Us? : Jest tu mój kumpel Zimel, a poza tym raz z wami grałem i widać, że gracie dla funu i zabawy, bez żadnych niepotrzebnych kłótni. Poza tym jesteście aktywni- prawie codziennie coś gracie, i to nie tak, że po trzech. Oraz oczywiście prezentujecie wysokie umiejętności w grze, co dobitnie dało się zauważyć grając przeciwko wam. ;P
Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. ;D
Member
Veesiania )
Ja na TAK,
User
Vesania napisał:
(...) widać, że gracie dla funu i zabawy, bez żadnych niepotrzebnych kłótni.
Ano, niepotrzebnych nie ma
Wszystko spoko, cacy, ale rec jest off, więc ja się wypowiem, jak zarząd znów otworzy.
Burn - true
Co do Ciebie grać dla fun'u gramy. Aktywność w wWw zmalała? Spoko rozumiem. Gramy + 3v3? Spoko rozumiem. Ale w pV nie chodzi tylko o granie 6v6 itd. Tylko o coś więcej, gra to nie wszystko. Chociaż mamy Rec OFF to można się nad Tobą zastanowić, bo w zasadzie zwolniło się jedno miejsce przez odejście tinKiego. Ale ja osobiście w tej chwili wstrzymam się od głosu: czy to żeby Ci dać Triala, czy to odrzucić podanie. Mam mieszane odczucia po przeczytaniu Twojego podania. Tak czy inaczej gl.
P.S. Skill to nie wszystko.
Admin
Moim zdaniem byłeś jeden z lepszych z klanu wWw. Widać, że jesteś wierny. Zimel mówił, że jesteś bardzo fajny (chodzi o rozmowy TS i Xfire). Myślę, że jetem raczej na TAK. Tylko pamiętaj, że w tym klanie nie chodzi tylko o grę. Trzeba odwiedzać forum i się wypowiadać. My nie będziemy wołać ciebie na pcw, sam wejdź na TS. Szczerze mówiąc w pV często o tobie mówiliśmy (ja legolas dragonn zimel), że przydałbyś się do naszego klanu. A co do Rek OFF, to myślę, że jak tinky odszedł, to można dać mu szansę.
Chuj z tym, że była o nim gadka Pamiętaj, że zwolniło się tylko JEDNO miejsce
Decyzja musi być przemyślana. Zaczniemy od tego, kto jest za Trial'em, bo na Tak, lub Nie może być tylko Zimel, który zna Vesanie, a nie My. Dlatego najpierw trzeba zastanowić się nad Trial'em. Skill skillem, osobowość ... .
Admin
to ja TRL
User
Dziwny glos na Ts, TRL!
Member
Ja jestem za przyjeciem jednej osoby jeszcze. Bo tinky...
Member
jak dla mnie może być TRL
Admin
Moim zdaniem jak tinky odszedl to mozna go sprawdzic. Wyrowna sie. Widac, ze jest ogarniety i takich ludzi potrzebujemy. Ale jak uwazacie.