User
1.Imię / Name : Piotr
2.Wiek / Age : 17
3. Skąd / From : Poznań
4. Nick : Benny
5. Xf, GG : prebenny/223501
6. GUID / /pb_myguid : 442f88ec
7.Czas poświęcany na grę
dziennie? / Game time in the day? : Zależy od dnia, nastroju i ilości rzeczy do zrobienia
8. Ile grasz
w CoD'a? / How long play? : zdecydowanie za długo
9. Mikrofon / Micro : rozpieprzone wejście na karcie dźwiękowej więc nie
10. Clany w jakich byłeś do tej pory i dlaczego je opuściłeś? / Previous clans and why you left them? :
1.4: teambb - dead, teraz jest remake ale same zjeby tam siedzą, xero,
1.5: o2 -dead, oprócz tego trial w KS ale wywalili mnie za brak aktywności tj brak siedzenia z nimi na tsie.
1.41: =>PRE<=. o2, pure, gA, i parę innych z czego żadne z podanych już nie istnieją
1.51: fatal - dead, partytime
11. Ulubione mapy (tylko dwie) / Favorite map (two only) : pavlov
12. Dlaczego My? / Why Us? : ponoć jesteście jednym z lepszych polskich klanów tu
User
Bez mikro chcesz grac?? Troche lipa... Nawet bardzo...
User
Teoretycznie tak, ale w praktyce na 1.5 jest to bardzo ułatwione deathchatem. A w kompa nie zamierzam inwestować w tym roku, bo mam ważniejsze wydatki typu iść na prawko itp.
User
To nie problem. Jest jeszcze USB. Żadna to inwestycja w przeciwieństwie do spawania płyty głównej
Problem w tym, że bez micro nie ma mowy o TS.
Ostatnio edytowany przez BurnTheSun (2011-02-02 12:49:21)
User
Podstawa to mikro jak dla mnie... Nie chodzi tylko o gre, ale takze o pogadanie o pierdolach itp itp:P
User
ludzie to jest gosc jeden z najstarszych w cod ma przeszlosc wezcie mnie i go i rec off i zownicie cala scene cod 1 ;]
User
panie od pierdół jest xfire, zresztą ja na tsie i tak jestem tylko na scrimach, albo jak gram w coda, bo jak nie gram to znaczy, że jestem zajęty robieniem projektu/pisaniem programu/oglądaniem filmu
Co do vesera:
gdybym miał ping 50 i jakiś normalny fps to jeszcze ale to już nie te czasy kiedy samemu wygrywało się scrimy 5v5
Ostatnio edytowany przez BEn (2011-02-02 12:50:11)
User
A ja uwazam, ze Ts jest od pierdol wlasnie:) Panowie jak dla mnie to NIE pasujecie tutaj:) My jestesmy jak rodzina, nie tylko spotykamy sie na tsie podczas wara, a spedzamy duzo czasu razem. Powodzenia i szukajcie dalej.
User
dajcie nam szanse nie znacie nas do duza nie wiadoma i jak byscie nas testneli chodz raz my gramy jak rodzina hehe zgranie, teamwork ubaw itp
User
od robienia sobie jaj są scrimy, bo inaczej są zwyczajnie nudne A, że po scrimach nie mam czasu to już wina zajebistego technikum komunikacji. Jak to nauczycielka od polskiego ujęła. Jako, że nie lubię zadawać na ferie to wypracowanie napiszecie na środę po feriach... A, że w poniedziałek kończę o 17, a wtorek o 16 i w domu jestem ~19-20 to już inna bajka
User
Bez mike'a i tak nie ma chyba o czym gadać. Na nie.
Member
Dobbrze zrobil... Uwazaja sie za jakis bogow coda... NIE.
User
bogów coda. Widać jak mało wiesz. Nie będę się z wami kłócił. Nie to nie płakać nie będę, ale sposób w jaki zrobił to mc świadczy o nim nie o mnie.