User
1.Imię / Name : Piotr
2.Wiek / Age :19
3. Skąd / From : Polska/Kielce
4. Nick : mitro
5. Xf, GG : codshout/7771270
6. GUID / /pb_myguid : ee97af85
7.Czas poświęcany na grę dziennie? / Game time in the day? : 3h +/-
8. Ile grasz w CoD'a? / How long play? :5 lat
9. Mikrofon / Micro : mam
10. Clany w jakich byłeś do tej pory i dlaczego je opuściłeś? / Previous clans and why you left them? : union, h5 ...
11. Ulubione mapy (tylko dwie) / Favorite map (two only) : car/stalin
12. Dlaczego My? / Why Us? : ogarniacie na clanbase
Nie, nie Kiedyś składał do nas podanie http://www.provet3rans-clan.pun.pl/viewtopic.php?id=229 i okazało się ... , że gra sobie na hax'ie tak o!
Z tego co pamiętam jeszcze chyba na Stalinie sobie odpalił ... .
Pozdro pompka.
User
bylo to ponad 2 lata temu teraz nie uzywam nic ! zreszta sami mozecie zobaczyc jak bede gral nie hackuje juz dajcie mi szanse. . .
Mamy swoje zasady Nie przyjmujemy nikogo kto miał przeszłość podobną do Twojej. Poza tym do eMp'ów nie wzięli to szuka szczęścia tutaj. NIE dzięki nie potrzebujemy takich osób. Szanse daje się osobą, które na nią zasłużyły.
Ojej: "nie hackuje już dajcie mi szanse". Ten tekst zawsze mnie śmieszy
Bez pozdrowień.
Member
Dlaczego My? Bo ogarniacie na ClanBase. Ale mi powod... ;/ Nie znam, ale jak mowisz ze hax to NIE
GL.
User
Rozumiem to ze macie zasady ale dla mnie jest to dziwne ze nie mozecie dac komus szansy kto od dawna juz nie robi takich glupot... i nie szukam szczescia a szukam teamu do pogrania cb.
User
Ja też nigdy tego nie rozumiałem, bo nie miałem bezpośredniego kontaktu z nikim, kto by hackował.
Jednak podobno jak raz się to zrobi, to w końcu zawsze się do tego wraca - stąd mamy takie, a nie inne zasady. Nie musisz ich pochwalać i nikogo to raczej nie interesuje
Ja bym dał TRL, ale nie chciałoby mi się oglądać każdego demka po meczu żeby sprawdzać czy używa jakiegoś badziewia
User
gowno prawda nie trzeba wracac a to ze kiedys hackowalem dalo mi wiele umiejetnosci bo widzialem niejednego zawodnika co on robil nie hackuje juz w chuj . . . nie bede sie prosil chcialem dojsc pograc z wami na jakims normalnym poziomie ale wy podchodzicie do sprawy jak dzieci . . . no coz nic na to nie poradze dziekuje milej gry
User
dziekuje ale z cheaterami i na cheatach nie gram ;/
Member
i kto to mowi
Ostatnio edytowany przez Zimel (2011-03-21 11:37:12)
User
dziwnie myslicie mowiac ze ktos kto hackowal kiedys bedzie robil to caly czas a ja juz poltora roku nie mam cheata po za tym gram na uacu wiec nie wiem w czym problem
Problem jesteś Ty i chęć zachowania takiej opinii jaką aktualnie mamy
Dobra to oprócz tego, że z Ciebie stary hax podam Ci inny argument po którym wnioskuję, że tutaj "nie pasujesz".
Otóż jestem przekonany, że osoby takie jak Ty pragną tylko sobie "pograć cb" lub też zwykłe mecze, nie wnosząc od siebie nic do klanu. A takich ludzi tutaj zwyczajnie nie potrzebujemy. Podbijam raz jeszcze eMpy pogromcy hax'ów nie wzięli to tutaj szukasz szczęścia. Proponuję Ci abyś złożył podanie do kolejnego klanu, który jest następny na liście polskich klanów.
NIE Na razie tyle ode mnie w tym temacie!
User
mCrtX napisał:
Również dzięki. Może się czegoś nauczysz. Jeśli szukasz team'u do CB to może załóż swój i zaproś do niego orb1Z'a
(...) Proponuję Ci abyś złożył podanie do kolejnego klanu, który jest następny na liście polskich klanów.
Heheheheheheheh... Dobre teksty
Również miłej gry życzę. Do widzenia.
Ostatnio edytowany przez BurnTheSun (2011-03-21 12:57:23)