User
1.Imię / Name : Bartosz
2.Wiek / Age : 15
3. Skąd / From : Gliwice
4. Nick : DivX
5. Xf, GG : 4341516, divx54
6. GUID / /pb_myguid : ... zaraz mam bana na nim gram na CD-Kay od kumpla primek... ale i tak na pewno mi nie uwierzycie
7.Czas poświęcany na grę dziennie? / Game time in the day? : 3h
8. Ile grasz w CoD'a? / How long play? : 5,5 roku
9. Mikrofon / Micro : tak
10. Clany w jakich byłeś do tej pory i dlaczego je opuściłeś? / Previous clans and why you left them? : Opuściłem 14 klanów, a wyrzucono mnie z 2...
11. Ulubione mapy (tylko dwie) / Favorite map (two only) : Railyard, Carentan
12. Dlaczego My? / Why Us? : Bo Ogar i znam tu prawie wszystkich
Ostatnio edytowany przez DivX (2010-08-11 17:13:25)
Sorry, Nie:) wydaje mi się, że nie jesteś wystarczająco dobry:) żeby dołączyć do naszego Team'u
P.S Oprócz tego, że nie przekonuje mnie Twój Skil myślę, że chcesz dołączyć do pierwszego lepszego Clanu:) Widzę, że do Wodzionki Cię nie wzięli to szukasz szczęścia tutaj:) + jeszcze oczywiście zbanowany GUID:P
User
Kupie za nie długo orginal CoD, a i masz racje mCrtX ... chyba się wypaliłem, ale jestem z niewielu graczy co ogarnia tą grę... mój skill się wypalił dobre 2 lata temu, ale dalej ogarniam i dalej jestem dobry, choć byłem lepszy
User
haxem nie jestem ... grałem od premiery z kumplem o nicku blind (teraz primek) zrobił se przerwę na kilka lat... teraz wrócił włączył wh i po wszystkich serwerach bana dostał, mogę teraz grać tylko na pw. oraz exenetworks i rifle masters harbor only... możecie zobaczyć na jaki nick bany są
Osobiście nie przekonywał mnie Twój Skill prezentowany w FB, a później w Wodzionce:) + jeszcze ten ban i chuj mnie obchodzi, którego kolegi - kolegi on jest, więc ja dalej jestem na Nie. Nie wiem co inni sądzą. Poza tym ślędząć Forum Wodzionki jak jeszcze dla nich grałeś i zamieszczone tam Twoje wypowiedzi to sugeruję, że trochę jednak "dziecinny" jesteś, ale to tylko moja opinia.
User
znam blinda ... gralem z kolesiem jakiś czas na awp. powiem szczerze ze kolo sie wydawał raczej na skill a nie na haxa ... tym bardziej ze wtedy nie bylo coodehookow jakichs tylko proste haxy ktore nie bylo az tak ciezko wykryc. osobiscie sie zdziwilem jak przeczytalem ze Blind ma bany :> PS poza tym granie tak jak to piszesz "z kumplem" to jakis smiech na sali ;> gram zkolega i on dostal bana ... inwestycja 30zl i nie ma problemu.
ja na NIE ...
User
Nieee
User
może znasz blinda, ale nie tak dobrze jak ja [ chodzę z nim do klasy ]
lubi czasem z wh wejść na server
zbanowany na Kwaterze i EURO SD Rifle only...
ok Panowie...
Dawajcie Odrzucone bo widzę że z tego nic nie będzie :]
Ostatnio edytowany przez DivX (2010-08-12 12:34:47)
User
n/c