User
1. Imie / Name : Michael
2.Wiek / Age : 18
3. Skąd / From : Wejcherów ul. Spodbyka 3a/7
4.. Nick : m1sio
5.. Xf, GG : michas300
6.. GUID / /pb_myguid : 3f24e55b
7.Czas poświęcany na grę dziennie? / Game time in the day? : Tyle co wczoraj
8. Ile grasz w CoD'a / How long play? : z 6 lat będzie.
9. Mikrofon / Micro : Tak
10. Clany w jakich byłeś do tej pory i dlaczego je opuściłeś? / Previous clans and why you left them? :W chuj
11. Ulubione mapy (tylko dwie) / Favorite map (two only) : Railyard/Vacant
12. Dlaczego My / Why Us : Ponieważ aktualnie szukam klanu i jestem zainteresowany PROveterans,chcę pograc z nowymi ludzmi i zaczac moją przygodę CoD na nowo. Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej aplikacji.
Btw: Kokszę od czasu do czasu jesli chodzi o zainteresowania.
Z mojej strony powiem tyle, że m1sia znam nie od dzisiaj i wiem co ostatnio się działo na Forum (co zostało oczywiście wyjaśnione). Jeżeli ma to być tylko i wyłącznie chęć dołączenia do Nas tylko dla zjebki to wyjedzie w praniu
Ja osobiście już z m1siem rozmawiałem i wie czego My oczekujemy od graczy i czego wymagamy. Jestem za Testem! Nie dowiemy się jak nie przetestujemy.
Admin
Trl.
Admin
Ja rowniez TRL
User
Dla mnie na TAK. Na tsie porzadny, poukladany chlopak. Z gry kazdy wie, ze ladnie clipuje
Member
za to clip clip jestem na tak wnerwia mnie to dlatego przyda się u nas jeden clip clip "TRL"
User
no fakt clipy to sprawa iście wkur.. więc lepiej mieć takiego u siebie niż przeciwko
Poza tym widzę mapę VACANT ... będzie z kim pograć w cod4
User
HAHA ;D misio na bre w krzakach w cod 1 ma 20 fps (jak wylaczy gadu 25) a gdzie tam dopiero cod 4 ;p Mówił że we wrześniu coś dokupi do kompa ale jakoś się za to nie bierze ;p Za to ja i bliss możemy szpilać w cod 4,mw 2
User
no ja cod1 cod2 cod4 MW1 2 mam ale jakoś tak się zatrzymało na Singlu i tnę w MW1