User
Imie- Anatol
wiek- 24
skond- Ciechocinek
nick- ^1KadricZ cLeSS. pewnie mnie kojarzycie z bendena
gg-9699473
guid - 10e97ae57a4a6b7d1fa8e82d6d171390
czas poświecony na gre dziennie- 20minut
ile gram w CoD - na SD 3 min. a na DM 20 min. no chybaze nie zdaze od poczatku to gram te 7 min.
mikrofon-tak posiadam, jestem muzykiem
klany w jakim bylem i jakie opuscilem - Moj pierwszy klan to ProZordS- opuscilem klan poniewaz zle warunki do gry i zle towarzystwo.
Ulubione mapy - Hurgen, TgT-mam dobre miejsce na burgach ( takie skały ) moge tam nawet przebywac do 20 min.carentan - umie strzelac z Ckmu ( kiedys zabilem 2 osoby w przeciagu 10 min )
Dlaczego Wy? Kiedys gralem z Legolasem na publicznym servie i byl na 1 miejscu.na carentanie ostatnio gralem z pV-HerO i zanim strzelilem z Ckmu to on mnie juz zabil to bylo niesamowite bylem w szoku.slyszalem tez ze jestescie najlepsi na polskiej scenie CoD1. Pozdrawiam - Kadricz
Ostatnio edytowany przez Kadricz (2010-12-09 12:01:06)
User
Hehe, chyba za dużo palisz trawy, człowieku Każde zdanie jest jak dobry żart lub krojenie cebuli - wywołuje obwite łzawienie.
Przepraszam za OT, ale nie mogłem się powstrzymać
Ostatnio edytowany przez BurnTheSun (2010-12-09 12:13:46)
User
Trawy? a co ja Kon ?
User
A co, dobrze się znacie?
Nie chcę Cię urazić, ale jak na 24-latka, to wolno się rozwijasz.
Pomijając kulawy polski, nie zrozumiałeś połowy pytań. Z tego co piszesz wynika też, że nie bardzo wiesz o co tak właściwie chodzi w tej grze. Jednakowoż jestem Ci niezmiernie wdzięczny za rozweselenie mnie w ten szary, zimowy dzień, i gorąco Ci kibicuję.
User
dzieki BurnTheSun. głosuj na mnie. Zgramy sie razem i mozemy zawladnac polska scena CoD
Member
aha na nie
User
czy mozesz podac powod ?
User
Kardicz? Ty z Prozodow? Kojarzysz STR-a?
User
ooo Hero z PV! Witam.tak znam go gralem z nim w klanie
User
Ty no to mnie moze kojarzysz? Zaczynalem z wami na rail . Pamietasz??
User
niewiem czy to byles ty.Ale ciebie to juz chyba kazdy kto gra w ta gre ZNA. pozdrawiam - kadricz
User
No to ladnie. Widze nadal jestes dyslektykiem:D Ale damy rade:D hehe
Ja na Tak Panowie.
Member
Nie znam. Trl.