#16 2011-02-02 15:28:44

mCrtX

Admin

Xfire: mcrtx9

Re: BEn [DECLINED]

Wyjaśnić Ci kulturalnie? Spoko. Uważam, że na wszystko trzeba zasłużyć - jak można dać triala osobie, która jest zapatrzona w siebie i myśli, że jest pępkiem świata? Skill wiadomo - rzecz bez, której nie da się funkcjonować w świecie e-sportu, ale charakter rekruta, osoby która chce dołączyć do team'u to dwa. Nie jest to pierwszy lepszy klan, do pogrania sobie scrim'ów. Fakt, faktem, że Cię nie znam, ale po Twoich wypowiedziach nie tylko ja wziąłem Cię za osobę z charakterem totalnego cwaniaka. Ja postrzegam Cię za sobę: "oh, ah kim ja nie jestem". Pewnie wraz ze swoim kolegą myśleliście, że zostaniecie przyjęci: "przyjmijcie nas, rec off i zownimy wszystkich" nie tak to działa. Chciałeś kulturalnie? Bardzo proszę, a że mam taki charakter, że nie mam zamiaru dyskutować z "gwiazdeczkami" to moja indywidualna sprawa. Elo.

#17 2011-02-02 15:34:36

veser

User

sluchaj w histori klanow nie spodkalem sie z czyms takim ze po paru godz declined za nic >_< a nawet 0 szansy, przeciez nawet nas nie sprawdziles ehh

#18 2011-02-02 15:38:13

mCrtX

Admin

Nie sprawdziłem, bo na wszystko trzeba zasłużyć. Po przeczytaniu podania, kilku Twoich postów po prostu wyrobiłem sobie obraz Twojego "JA" i tyle. Napisałem "nie jesteśmy pierwszym lepszym klanem". To nas odróżnia od innych i tego się trzymamy. Powszechność jest przereklamowana. Szukamy typków, którzy wniosą coś więcej do klanu niż tylko skilla. Poza tym już wcześniej napisałem, że uważam Was, za osoby, które mają wysokie mniemanie o swoich umiejętnościach i o własne j osobie. Nie tędy droga.

#19 2011-02-02 16:29:45

BEn

User

"przyjmijcie nas, rec off i zownimy wszystkich"  Ja tego nei napisałem, to po 1, po 2 wiem, że tak nie jest. Tak mam o sobie wysokie mniemanie, co nie zmienia faktu, że jak mnie spytasz jak gram to powiem tylko, że nie gram tak dobrze jak 2-3 lata temu. Kiedyś było co innego i uważam, że tamtym czasem sobie na to zasłużyłem, ale tak jak napisałeś nie znasz mnie. Mimo wszystko nazywanie mnie 'pizdą' po przeczytaniu 3 postów jest zdeka przesadzone. Popraw mnie jeśli się mylę. Prawda jest brutalna. Ta gra jest martwa, sceny 1.41 i 1.51 nie istnieją jeszcze dłużej. To oczywiste, że nie gram tak dobrze jak kiedyś i nie widzę powodu, dla którego miałbym zaprzeczać prawdzie. Prawda jest taka, że i na każdej z pozostałych wersji byłem w 1 z najlepszych klanów na danych wersjach, a świadczy to o tym, że jednak byłem trochę lepszy niż zwykły przeciętny gracz, dlatego nie pozwolę sobie na wyzywanie mnie w ten sposób. Nie ma co się spinać teraz, jaki to ja jestem pro, bo żaden NORMALNY człowiek się tym już nie interesuje. W tą grę nikt przy zdrowych zmysłach już nie gra po to żeby być najlepszym, tylko żeby przez tę chwilę co się gra z wiarą z teamu odpocząć od codzienności. To by było na tyle z mojej strony.

Ostatnio edytowany przez BEn (2011-02-02 16:30:43)

#20 2011-02-02 16:34:38

mCrtX

Admin

Nie chodzi mi Twoje umiejętności, tylko o charakter . W jakich byłeś klanach i co z nimi osiągnąłeś, co sądzisz o scenie 1.5 mało mnie interesuje. "Pizda" było sformułowaniem odnoszącym się do Twojego charakteru nie umiejętności. We wszystkich moich postach podkreślałem, to że chodzi mi o Twój charakter nie o skilla. Nie lubię po prostu ludzi zapatrzonych w siebie ... . A Ty i Twój kolega cały czas o tym skill'u i tak w kółko. OSOBOWOŚĆ - przede wszystkim.  Ostatni post z mojej strony, bo już leci offtop. Tak jak veser'owi życzę Ci powodzenia w szukaniu team'u. Pzdr.

#21 2011-02-02 17:11:54

ALCO

Admin

W tym klanie jak już Mcrtx stwierdził, nie liczy się żaden jebany skill, tu się kurwa liczy przede wszystkim charakter. Zwracamy uwagę przede wszystkim na to, jaki jestem, co sobą prezentujesz, jakie wartości reprezentujesz. Nie potrzebujemy bogów, był tu kiedyś taki, nie wiem czy znacie - Freedom. Został wyjebany szybciej niż wali konia. Nie sprawdziliśmy go dokładnie, każdy był na tak, ale po rozmowach z nim na ts i po kilku sparach mieliśmy dość jego boskości. Chcecie nagiąć nasze zasady, nalegacie byśmy Was przyjęli - ale po co? Nie dogadamy się, nie będziemy przyjaciółmi i już na pewno nie przyjmiemy kogoś, kto zniszczy całą zabawę, bo sam rozpierdoli pół "wrogiego" klanu. To tyle z mojej strony.

SIEMA! I CHUJ MNIE OBCHODZI ZDANIE BENA! (nawiązanie do słów Eldo z dissu na Peję)

AMOR PATRIAE NOSTRA LEX.

#22 2011-02-02 17:18:48

LeGolaS

Admin

Xfire: legolas110

Nie dalismy Ci szansy poniewaz patrzac na twoje podanie mozna wywnioskowac ze wchodzisz na TS'a tylko na wary. Tak jak HerO napisał  nie wchodzimy tylko po to zeby grac ale rowniez pogadac o roznych pierdolach i wlasnie takich ludzi szukamy. Druga sprawa to mikrofon bez tego niestety sie nie obejdzie i nie wyobrazam sobie grania warów z Toba bez micro. Dlatego własnie DECLINED. Alco dobrze napisal ze przez Ts'a mozna lepiej poznac czlowieka i zobaczyc jaki naprawde jest.

http://img542.imageshack.us/img542/7366/e0f0baf921dac3213ee4ef3.gif

#23 2011-02-02 17:42:28

veser

User

sluchajcie wiem ze z polowa z was jest po znajomosci, ale to nie znaczy ze gra to zycie
mysle o was jak o noliferach bo to co reprezentujecie to jest dziwactwo pierwszy raz widze taki klan pomyslcie o waszym mysleniu

#24 2011-02-02 17:45:53

ALCO

Admin

No lajfimy, dwór to dla nas obce słowo, a szkoła? Odkąd cod wyszedł nie chodzę do niej, pierdole, jestem ninja. Nie mamy kolegów na mieście i mamy piegi oraz okulary al'a Stępień z 13 posterunku. Lubimy placki, wiemy że to było dobre i mamy wodę w piwnicy, dlatego mamy dżinsy z plamami po tłuszczu o 5 rozmiarów mniejsze, to jest świetne życie, spróbuj.

AMOR PATRIAE NOSTRA LEX.

#25 2011-02-02 17:52:34

BurnTheSun

User

veser napisał:

mysle o was jak o noliferach bo to co reprezentujecie to jest dziwactwo pierwszy raz widze taki klan pomyslcie o waszym mysleniu

Jak to dziwactwo ma się do tego, że PV jest jednym z najstarszych aktywnych polskich klanów? Ano właśnie tak, że podobno nim jest oO

ALCO...

Ostatnio edytowany przez BurnTheSun (2011-02-02 17:57:57)

#26 2011-02-02 17:55:39

mCrtX

Admin

Ja pierdole. Haha co za typ ALCO ta wypowiedź mnie niszczy

#27 2011-02-02 20:13:14

BEn

User

Legolas nie pisałem czemu dostałem decline, bo to jest Wasza decyzja, Wasz klan i macie do tego prawo, jedyne czego się uczepiłem to sposób w jaki Mc to ujął. A to, że daliście decline zanim w ogóle nawet ktokolwiek mnie dodał na xf to cóż. Zdarza się i jak już pisałem jest to Wasze święte prawo, a to co pisze Veser to najlepiej po prostu zignorować.

Stopka forum

RSS